Најпребаруван производ и компанија за месец Декември 2019
GS1 Македонија  | 31.01.2020

Најпребаруван производ во GS1 Каталогот на артикли на македонските компании за месец Декември 2019 е СИНА УМА - ГЛИНА, а најпребарувана компанија е РИО ДООЕЛ - Скопје.Почитувани,

Најпребаруван производ во GS1 Каталогот на артикли на македонските компании за месец Декември 2019 е СИНА УМА - ГЛИНА 500 гр. на ПЕЛИВАР КАМЕН ДООЕЛ - Скопје Погледнете ги сите производи на тука.

Најпребарувана компанија во GS1 Каталогот на артикли на македонските компании за месец Декември 2019 е РИО ДООЕЛ - Скопје.

Посетете го каталогот на www.gs1katalog.mk, ажурирајте ги податоците за Вашите производи и зголемете ја нивната видливост.

Доколку уште не сте дел од GS1 Каталогот, слободно контактирајте не за повеќе информации. GS1 Каталогот е БЕСПЛАТЕН за сите членки на GS1 Македонија.

 

Со почит,

GS1 Каталог

www.gs1katalog.mk