Податоци за GTIN 05318000025318

Податоци за производот
Глобален број на трговската единица 05318000025318     
Име на брендот НОРДИК
Име на брендот (латиница) NORDIK
Име на производот Kружен мијалник рачно изработен од бетон
Тип на бар код симбологија GS1-13 (EAN-13)
Земја на потекло (ISO код) Македонија
Земји каде што се продава производот
MK,
Име на компанијата провајдер на податоците КВАНТУМ СОЛУШН ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на компанијата провајдер на податоците 5318000025301
Име на производителот КВАНТУМ СОЛУШН ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на производителот 5318000025301
Маркети во кои е достапен производот Електрометал
Статус на производот Корекција на податоците за производот
 
       

Индикатори

Дали производот е наменет за крајниот потрошувач (на местото на продажба)?

Дали производот е на основно ниво во хиерархијата на производи?


Дали производот е со променлива мера?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на нарачка (да биде нарачан)?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на испорака (дистрибуција)?

Дали производот може да се фактурира?

Опис и класификација


Категоризација на производот
Сегмент:
79000000 - Водоводна инсталација, греење, вентилација и климатизација

Фамилија: 79010000 - Водовод/Греење/Вентилација/Клима уреди

Класа: 79010100 - Санитарни производи

Група (brick): 10002592 - Мијалник/лавабо
Декларација на производот (без состојки)
Декларација
Kружен мијалник рачно изработен од бетон. Сигурен, издржлив, стилски, рачно изработен за Вашата бања. Безбедeн за Вашето семејство и околината. Можност за монтирање под пулт и за стандардно поставување над пулт

Пакување на производот

Хиерархиска конфигурација на производот Единечен производ
Висина 40 cm
Ширина 40 cm
Длабочина 11 cm
Дали производот има пакување кое се враќа?
Дали пакувањето се рециклира?
Дали производот доделен batch/lot?
Дали производот може да се врати доколку не е продаден?

Датуми и животен век на производот


Датум на внес на валидни информации за производот 23/02/2021
Датум кога производот станува достапен 23/02/2021
Датум на последна промена на производот 24/02/2021
Сезона во која е достапен производот? цела година

Складирање и користење


Упатство за складирање/користење
Упатство за складирање/користење
Мијалникот може да се оштети, доколку правилно не се одржува. Оштетувањата на бојата може да настанат од одредени средства за чистење, остри и тешки предмети и топлина. Затоа при чистење на овој вид на мијалници не е препорачливо да се користат тешки абразивни средства и жици за чистење. За овој модел на мијалници користете нежни и неабразивни средства и сунѓер за миење. Се препорачува секојдневно бришење со сјај за садови растворен во вода и темелно чистење еднаш неделно. Оваа лесна течност за миење садови ќе Ви овозможи на лесен начин да ги отстраните дамките. Не користете киселини кои вклучуваат оцет и цитрус! Киселините ја гравираат површината, а бетонот е многу алкален материјал и затоа многу е веројатно дека реагира со киселини. Имајќи го ова во предвид можеби ќе ви треба само топла вода и сапуница. Препорачуваме да користите природни сапуни.
Внимавајте да не го оштетите производот со тешки предмети! Не оставајте топли предмети врз мијалникот!


Упатство за подготовка на производот
Подготовка
Прво инсталирајте ја потпората за мојалникот. Не користете крути лепила како епоксид. Пред инсталација добро проверете го мијалникот за да нема некакви оштетувања. Поставете го врз потпорна маса и фиксирајте го добро. Оставете да биде сув 6 часа пред употребата.

Состав и алергени

Состојки
Состојки
Песок во големини „мм“ - + 0-4мм, + 4-8мм, цемент, вода, боја.


Агенција која го контролира дефинирањето на алергенсите Агенција за храна и ветеринарство
Дали производот е вегетаријански?
Дали производот е вегански?
Дали производот е посен?
Дали производот содржи опасна супстанција?
Дали производот е органски?

Нутритивни факти