Најпребаруван производ и компанија за месец Септември 2019
GS1 Македонија  | 11.12.2019

Најпребаруван производ за месец Септември 2019 во GS1 Каталог е ЛАКИ ГРИСИНИ ПИЦА 50 гр на ЛАКИ-ГРИЦ ДООЕЛ, а најпребарувана компанија за овој период е РИО ДООЕЛ - СКОПЈЕПочитувани,

Најпребаруван производ во GS1 Каталогот на артикли на македонските компании за месец Септември 2019 е ЛАКИ ГРИСИНИ ПИЦА 50 гр. од ЛАКИ-ГРИЦ ДООЕЛПогледнете ги сите производи на тука.

Најпребарувана компанија во GS1 Каталогот на артикли на македонските компании за месец Септември 2019 е РИО ДООЕЛ - Скопје.

Посететего каталогот на www.gs1katalog.mk,ажурирајте ги податоците за Вашите производи и зголемете ја нивната видливост.

Доколку уште не сте дел од GS1Каталогот, слободно контактирајтене за повеќе информации. GS1 Каталогот е БЕСПЛАТЕН за сите членки на GS1 Македонија.