Најпребаруван производ и најпребарувана компанија за месец Јуни 2019
GS1 Македонија  | 04.07.2019

Најпребаруван производ за месец Јуни 2019 е 4U чоколадо - кроасан со какао крем 55 гр.од ЖИТО-ПРОМ Зоран ДООЕЛ - Гевгелија, а најпребарувана компанија е РУДИНЕ ММ ДОО - Скопје.Почитувани,

Најпребаруван производ во GS1 Каталогот на артикли на македонските компании за месец Јуни 2019 е 4U чоколадо - кроасан со какао крем 55 гр.од ЖИТО-ПРОМ Зоран ДООЕЛ - Гевгелија Погледнете ги сите производи на тука.

Најпребарувана компанија во GS1 Каталогот на артикли на македонските компании за месец Јуни 2019 е РУДИНЕ ММ ДОО - Скопје.

Посетете го каталогот на www.gs1katalog.mk, ажурирајте ги податоците за Вашите производи и зголемете ја нивната видливост.

Доколку уште не сте дел од GS1 Каталогот, слободно контактирајте не за повеќе информации. GS1 Каталогот е БЕСПЛАТЕН за сите членки на GS1 Македонија.

 

Со почит,

GS1 Каталог