Најпребаруван производ и компанија за месец Мај 2019
GS1 Македонија  | 31.05.2019

Најпребаруван производ во месец Мај 2019 година во GS1 Каталогот е Heaven7 Ves-na антипреспирантен гел 30 мл. на РЕПЛЕК ФАРМ ДООЕЛ - Скопје, а најпребарувана комнапија е РИО ДООЕЛ - Скопје