Најпребаруван производ и најпребарувана компанија за месец Јуни 2019

Најпребаруван производ за месец Јуни 2019 е 4U чоколадо - кроасан со какао крем 55 гр.од ЖИТО-ПРОМ Зоран ДООЕЛ - Гевгелија, а најпребарувана компанија е РУДИНЕ ММ ДОО - Скопје....

Повеќе

Вести

Дознајте ги најновите вести на едно место

Најпребаруван производ и компанија за месец Мај 2019

Објавено од GS1 Македонија  | мај, 31 2019

Најпребаруван производ и компанија за месец Април 2019

Објавено од GS1 Македонија  | мај, 27 2019

Најпребаруван производ и компанија за месец Март 2019

Објавено од GS1 Македонија  | мај, 27 2019