Податоци за GTIN 05310005024976

Податоци за производот
Глобален број на трговската единица 05310005024976     
Име на брендот Зачини Куркума
Име на брендот (латиница) Za;ini Kurkuma
Име на производот куркума во прав. Се препорачува како додаток на јадењата\Përbërësit: Shafran pluhur. Rekomandohet si një shtojcë e pjatave. Shitore në një vend të thatë dhe të ftohtë
Тип на бар код симбологија GS1-13 (EAN-13)
Земја на потекло (ISO код) Македонија
Земји каде што се продава производот
MK,
Име на компанијата провајдер на податоците ВИТАМИНКА АД - ПРИЛЕП
GLN на компанијата провајдер на податоците 5310005000000
Име на производителот ВИТАМИНКА АД - ПРИЛЕП
GLN на производителот 5310005000000
Статус на производот Додаден за прв пат
 
       

Индикатори

Дали производот е наменет за крајниот потрошувач (на местото на продажба)?

Дали производот е на основно ниво во хиерархијата на производи?


Дали производот е со променлива мера?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на нарачка (да биде нарачан)?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на испорака (дистрибуција)?

Дали производот може да се фактурира?

Опис и класификација


Категоризација на производот
Сегмент:
50000000 - Храна/Пијалоци/Тутун

Фамилија: 50170000 - Додатоци/зачини/конзерванси

Класа: 50171500 - Билки/зачини/додатоци/желатин

Група (brick): 10006214 - Додатоци/Зачини/Зајакнувачи на вкусот (трајни)

Пакување на производот

Хиерархиска конфигурација на производот Единечен производ
Нето содржина 40г
Дали производот има пакување кое се враќа?
Дали пакувањето се рециклира?
Дали производот доделен batch/lot?
Дали производот може да се врати доколку не е продаден?

Датуми и животен век на производот


Датум на внес на валидни информации за производот 01/08/2019
Датум кога производот станува достапен 01/08/2019
Датум на последна промена на производот 01/08/2019
Сезона во која е достапен производот? цела година

Складирање и користење


Упатство за складирање/користење
Упатство за складирање/користење
Да се чува на суво и ладно место.
Shitore në një vend të thatë dhe të ftohtë


Состав и алергени

Состојки
Состојки
куркума во прав
Shafran pluhur


Агенција која го контролира дефинирањето на алергенсите Агенција за храна и ветеринарство
Дали производот е вегетаријански?
Дали производот е вегански?
Дали производот е посен?
Дали производот содржи опасна супстанција?
Дали производот е органски?

Нутритивни факти