Податоци за GTIN 05318000023123

Податоци за производот
Глобален број на трговската единица 05318000023123     
Име на брендот ЕРА
Име на брендот (латиница) ERA
Име на производот парфем за мажи 100ml\Eau de Parfum for Мen 100ml
Тип на бар код симбологија GS1-13 (EAN-13)
Земја на потекло (ISO код) Македонија
Земји каде што се продава производот
MK,
Име на компанијата провајдер на податоците ЕРА-КОЗМЕТИКА ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на компанијата провајдер на податоците 5318000023109
Име на производителот ЕРА-КОЗМЕТИКА ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на производителот 5318000023109
Статус на производот Додаден за прв пат
 
       

Индикатори

Дали производот е наменет за крајниот потрошувач (на местото на продажба)?

Дали производот е на основно ниво во хиерархијата на производи?


Дали производот е со променлива мера?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на нарачка (да биде нарачан)?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на испорака (дистрибуција)?

Дали производот може да се фактурира?

Опис и класификација


Категоризација на производот
Сегмент:
53000000 - Средства за лична нега и хигиена

Фамилија: 53160000 - Козметика/мириси/нега на нокти

Класа: 53161300 - Мириси

Група (brick): 10000365 - Мириси
Декларација на производот (без состојки)
Декларација
Парфемот ЕРА за мажи е елегантен, софистициран и интензивен мирис за успешен, модерен и самоуверен маж. Ве изненадува уште во првиот момент со својата исклучително чиста и светла природа, но во исто време со моќен и хармоничен интензитет. Парфемот ЕРА за мажи е повеќе од Ваш мирис, тој станува дел од Вашата личност, ви дава доверба и истрајност за да ги постигнете своите цели.
ЕRA perfume for men is a contemporary fragrance with elegant, sophisticated and intensive scent for successful, modern and confident man. Surprising you from the very first moment with its extremely pure and bright essence, but at the same time powerful and harmonious persistence. The Era perfume for man is more than just your fragrance, it becomes a part of your personality, giving you confidence and endurance to achieve your goals.

Пакување на производот

Хиерархиска конфигурација на производот Единечен производ
Волумен 100 ml
Дали производот има пакување кое се враќа?
Дали пакувањето се рециклира?
Дали производот доделен batch/lot?
Дали производот може да се врати доколку не е продаден?

Датуми и животен век на производот


Датум на внес на валидни информации за производот 04/08/2020
Датум кога производот станува достапен 04/08/2020
Датум на последна промена на производот 04/08/2020
Сезона во која е достапен производот? цела година

Складирање и користење


Состав и алергени

Состојки
Состојки
Aqua, Alcohol denat, Perfume, Butyl metoxydibenzoyl methane, Ethyl hexyl metoxy cinnamate, Ethyl hexyl salicylate, PPG 20 Methyl glucosoether, BHT, Alpha isomethylionone, Benzyl benzoate, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.


Агенција која го контролира дефинирањето на алергенсите Агенција за храна и ветеринарство
Дали производот е вегетаријански?
Дали производот е вегански?
Дали производот е посен?
Дали производот содржи опасна супстанција?
Дали производот е органски?

Нутритивни факти