Податоци за GTIN 05318000023116

Податоци за производот
Глобален број на трговската единица 05318000023116     
Име на брендот ЕРА
Име на брендот (латиница) ERA
Име на производот парфем за жени 100ml\Eau de Parfum for Women 100ml
Тип на бар код симбологија GS1-13 (EAN-13)
Земја на потекло (ISO код) Македонија
Земји каде што се продава производот
MK,
Име на компанијата провајдер на податоците ЕРА-КОЗМЕТИКА ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на компанијата провајдер на податоците 5318000023109
Име на производителот ЕРА-КОЗМЕТИКА ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на производителот 5318000023109
Статус на производот Корекција на податоците за производот
 
       

Индикатори

Дали производот е наменет за крајниот потрошувач (на местото на продажба)?

Дали производот е на основно ниво во хиерархијата на производи?


Дали производот е со променлива мера?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на нарачка (да биде нарачан)?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на испорака (дистрибуција)?

Дали производот може да се фактурира?

Опис и класификација


Категоризација на производот
Сегмент:
53000000 - Средства за лична нега и хигиена

Фамилија: 53160000 - Козметика/мириси/нега на нокти

Класа: 53161300 - Мириси

Група (brick): 10000365 - Мириси
Декларација на производот (без состојки)
Декларација
ERA парфемот за жени е модерен мирис со егзотична цветна хармонија. Гламурозен и восхитувачки, кој носи еден нов концепт на женственост. Оригинален и мистериозен мирис за моќни жени со изразена индивидуалност.
ERA perfume for women is a modern scent with exotic floral harmony. Glamorous and indulging, it brings forward a new concept of femininity. A mystical and original fragrance for powerful women with strong personality.

Пакување на производот

Хиерархиска конфигурација на производот Единечен производ
Волумен 100 ml
Дали производот има пакување кое се враќа?
Дали пакувањето се рециклира?
Дали производот доделен batch/lot?
Дали производот може да се врати доколку не е продаден?

Датуми и животен век на производот


Датум на внес на валидни информации за производот 04/08/2020
Датум кога производот станува достапен 04/08/2020
Датум на последна промена на производот 04/08/2020
Сезона во која е достапен производот? цела година

Складирање и користење


Состав и алергени

Состојки
Состојки
Aqua, Alcohol denat, Perfume, Butyl metoxydibenzoyl methane, Ethyl hexyl metoxy cinnamate, Ethyl hexyl salicylate, PPG 20 Methyl glucosoether, BHT, Alpha isomethylionone, Benzyl benzoate, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.


Агенција која го контролира дефинирањето на алергенсите Агенција за храна и ветеринарство
Дали производот е вегетаријански?
Дали производот е вегански?
Дали производот е посен?
Дали производот содржи опасна супстанција?
Дали производот е органски?

Нутритивни факти