Податоци за компанија

Име на компанија (провајдер на податоци) ПЕЛИВАР КАМЕН ДООЕЛ - СКОПЈЕ
GLN на компанијата ( провајдер на информации) 5319991477001

Контакт лице Петар Петров

Контакт телефон +389 (0)71 80 30 92

Email petrovpetar22@yahoo.com

Web http://www.sinauma.mk

   
Опис

Производител на 100% природен крем од сина глинa. Сината глина е познат по своите лековити својства и широка употреба.Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET