Најпребаруван производ и компанија за месец Февруари 2019

Најпребаруван производ во GS1 Каталогот на артикли на македонските компании за месец Февруари 2019 е ЧОКО СТОБИ ФЛИПС – флипс 30 гр. од П.И ВИТАМИНКА А.Д - ПРИЛЕП, а најпребарувана компанија е РИО ДООЕЛ - СКОПЈЕ....

Повеќе

Вести

Дознајте ги најновите вести на едно место

Најпребаруван производ и компанија за месец Ноември 2018

Објавено од GS1 Македонија  | декември, 19 2018

Најпребаруван производ и компанија за месец Октомври 2018

Објавено од GS1 Македонија  | ноември, 02 2018

Најпребаруван производ и компанија за месец Септември 2018

Објавено од GS1 Македонија  | октомври, 30 2018