Најпребаруван производ и компанија за месец Октомври 2018
GS1 Македонија  | 02.11.2018

Најпребаруван производ за месец Октомври 2018 во GS1 Каталогот е Екстрем - женски парфем 50 мл од БИРН 2002 ДООЕЛ - ПРИЛЕП, а најпребарувана компанија е КОЛА ДООЕЛ - СкопјеПочитувани,

Најпребаруван производ во GS1 Каталогот на артикли на македонските компании за месец Октомври 2018 еЕкстрем - женски парфем 50мл од БИРН 2002 ДООЕЛ - ПРИЛЕП Погледнете ги сите производи на тука.

Најпребарувана компанија во GS1 Каталогот на артикли на македонските компании за месец Октомври 2018 е КОЛА ДООЕЛ - Скопје.

Посетете го каталогот на www.gs1katalog.mk, ажурирајте ги податоците за Вашите производи и зголемете ја нивната видливост.

Доколку уште не сте дел од GS1 Каталогот, слободно контактирајте не за повеќе информации. GS1 Каталогот е БЕСПЛАТЕН за сите членки на GS1 Македонија.

 

Со почит,

GS1 Каталог