image

Најпребаруван производ и најпребарувана компанија во GS1 Каталогот за месец Мај 2018

Објавено од GS1 Македонија  | јуни, 07 2018

Најпребаруван производ за месец MAJ 2018 година е ФЕДОР сапун black edition на ФЕДОР ИЗРАБОТКА НА САПУНИ НИКОЛАС САШО СТАМЕНКОВИЌ - СКОПЈЕ, а нaјпребарувана компанија е ВИТАМИНКА АД - ПРИЛЕП...

Повеќе

Најпребаруван производ и најпребарувана компанија во GS1 Каталогот за месец Април 2018

Објавено од GS1 Македонија  | мај, 30 2018

Најпребаруван производ во GS1 Катлогот на артикли на македонските компании за месец Април 2018 е Heaven 7 Face Clean - крем против акни 30 мл на РЕПЛЕК ФАРМ ДООЕЛ, Скопје ,а најпребарувана компанија за месец Април 2018 е РИО ДООЕЛ - Скопје ...

Повеќе