image

Нај пребаруван производ и нај пребарувана компанија во GS1 Каталогот за месец Јуни 2017

Објавено од GS1 Македонија  | јули, 04 2017

Нај пребаруван производ и нај пребарувана компанија во GS1 Каталогот за месец Јуни 2017...

Повеќе

Најпребаруван производ и компанија за месец мај 2017

Објавено од GS1 Македонија  | јуни, 16 2017

Најпребаруван производ и компанија за месец мај 2017 во GS1 Каталогот на артикли на македонските компании е прозивод: ПОПОВА КУЛА ВРАНЕЦ ВО КУТИЈА 3L на ПОПОВА КУЛА АД - ДЕМИР КАПИЈА, компанија: ЦЕНТРО-ФРУТА ДООЕЛ - ВИНИЦА...

Повеќе