Податоци за компанија

Име на компанија (провајдер на податоци) ЛАКИ-ГРИЦ ДООЕЛ
GLN на компанијата ( провајдер на информации) 5319991050006

Контакт лице Наташа Давиткова

Контакт телефон 078/283-650

Email natasadavitkova@hotmail.com

Web

   
Опис

Компанијата ЛАКИ ГРИЦ произведува солени грисини под брендот ЛАКИ ГРИЦ. Грисините се веќе познати на македонскиот и на пазарите во соседните земји. Се изработуваат од најквалитетно брашно Тип 500, со три различни вкуса - ким, кикиритка и сусам. Пакувани се во ПВЦ дуплекс фолија, со препознатлив дизајн, за количина од 150 грама со виолетова боја и за количина од 60 грама во зелена боја. Покрај овие две пакувања имаме и рефус пакување од 3 килограми, исто така со трите вкуса.